Tickets en info

Tickets

Prijs per persoon : 15 euro

Kaarten bestellen via dit formulier met vermelding van je naam, het aantal tickets en het circuit van jouw/jullie keuze. Betalen doe je vervolgens per overschrijving: gelieve 15 euro per persoon te storten op het rekeningnummer BE79 3770 5339 8133 m.v.v. naam contactpersoon en parcours om je reservatie te bevestigen..

Praktische info

Eind september ontvang je van ons concrete info (wanneer en op welk adres je verwacht wordt). De avond zelf krijg je een plannetje met alle info over jouw circuit. Je eindigt de avond in principe bij ‘een jou bekend gezicht’, maar je kan na afloop van het laatste concert altijd ook nog binnenspringen in een andere huiskamer. Zo sluit je de avond af waar en met wie je dat wenst ...

Bereikbaarheid

voor wie met de fiets komt : je kan je fiets overal in de wijk kwijt .. in of naast één van de vele fietsenstallingen

voor wie met bus of tram komt : nabije haltes van De Lijn zijn 'Nieuwe Wandeling', 'Rozemarijn' en 'Ekkergem Kerk'

voor wie met de trein komt : vanaf station Gent Sint-Pieters neem je best tram 4, 21 of 22 - afstappen aan halte Rozemarijn. Je bent dan op 5' stappen van je eindbestemming. Opgepast, hou de uren van de laatste trein in de gaten .. of logeer een nachtje in Gent en ga 's morgens 't stad verkennen.

voor wie met de auto komt : parkeerplaats vinden in de wijk is niet altijd evident, de parking van de Carrefour op de Nieuwe Wandeling is wellicht de beste optie. Je bent dan op 5' stappen van je eindbestemming.